Cattecon kotimaiset tehokkaat ja hellävaraiset deovoiteet

Cattecon kotimaiset tehokkaat ja hellävaraiset deovoiteet

Ajattelin kirjoitella teille asiakkaidemme suosikkituotteista, nimittäin Cattecon kotimaisista deovoiteista. Nämä myös valmistetaan kokonaan suomessa käsityönä! Melkein jokaisessa tilauksessa on mukana vähintään yksi Cattecon deovoide, enkä tätä ihmettele yhtään, käytän niitä päivittäin myös itse.

En ole luonnonkosmetiikasta löytänyt muita yhtä toimivia deodorantteja. Aikaisemmin kokeilemani deodorantit eivät paria tuntia kauempaa ole minulla toimineet. Olen todella kova hikoilemaan, kainalot kastuu ja hien haju puskee läpi. Vaikka luonnonkosmetiikan alumiinittomat deodorantit eivät lupaakaan pitää kainaloiden kastumista poissa, niin kyllä tämä aikamoinen meriitti itselleni on. En halua kulkea ihmisten ilmoilla näkyvät hikiläikät kainaloissa. Cattecon deovoiteet sen sijaan hillitsevät itselläni myös kainaloiden kastumista. Näissä deovoiteissa iso plussa on myös se, että deodorantti imeytyy samantien ja ne eivät tahraa vaatteita. Myös asiakkailta tulee meille samanlaista palautetta. Jokainen varmasti tietää miten vaikeaa deodorantti tahrojen saaminen irti paitojen kainaloista on, ellei jopa mahdotonta.

Olen myös huomannut, että joka aamuisella suolasaippualla kainaloiden pesun auttavan hillitsemään hien haisemista. Suosittelen tähän Cattecon suolasaippuoita, jotka ovat kotimaisia ja erittäin riittoisia. Ne sisältävät aina puolet himalajan ruususuolaa ja puolet hoitavia öljyjä.

Meillä suosituimmat tuoksut näistä deovoiteista ovat ruusunraikas ja sitrusraikas. Omat suosikkini ovat kuitenkin mintunraikas ja metsänraikas. Pidän itse vahvemmista tuoksuista. Miedoimmista tuoksuista pitäville suosittelen ruusunraikasta, sitrusraikasta tai hajusteetonta luonnonraikasta.

 

Tässä vielä suora linkki noihin Cattecon kotimaisiin tuotteisiin!

 

Seuraa meitä myös somessa, niin et jää tulevista postauksista paitsi!

 

Julkinen Facebook-sivumme

Instagram-tilimme

Pinterest

Takaisin blogiin

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennenkuin ne julkaistaan.