Kaurilan saunan deovoiteet

Kirjoittanut Tiia Suhonen

Ajattelin kirjoitella teille näin helteisen heinäkuun päätteeksi meidän myydyimmästä tuotteesta, Kaurilan saunan deovoiteista. Melkein jokaisessa tilauksessa on mukana vähintään yksi Kaurilan saunan deovoide, enkä tätä ihmettele yhtään, käytän niitä päivittäin myös itse.

Kaurilan sauna deovoide

En ole luonnonkosmetiikasta löytänyt muita yhtä toimivia deodorantteja. Aikaisemmin kokeilemani deodorantit eivät paria tuntia kauempaa ole minulla toimineet. Olen todella kova hikoilemaan, kainalot kastuu ja hien haju puskee läpi. Vaikka luonnonkosmetiikan alumiinittomat deodorantit eivät lupaakaan pitää kainaloiden kastumista poissa, niin kyllä tämä aikamoinen meriitti itselleni on. En halua kulkea ihmisten ilmoilla näkyvät hikiläikät kainaloissa. Kaurilan saunan deovoiteet sen sijaan hillitsevät itselläni myös kainaloiden kastumista. Näissä deovoiteissa iso plussa on myös se, että deodorantti imeytyy samantien ja ne eivät tahraa vaatteita. Myös asiakkailta tulee meille samanlaista palautetta. Jokainen varmasti tietää miten vaikeaa deodorantti tahrojen saaminen irti paitojen kainaloista on, ellei jopa mahdotonta.

Olen myös huomannut joka aamuisella suolasaippualla kainaloiden pesun auttavan hillitsemään hien haisemista. Suosittelen tähän Kaurilan saunan omaa suolasaippuaa tai Carita cosmetiikan suolasaippuoita, molemmat kotimaisia ja erittäin riittoisia.

Luonnonkosmetiikan suolasaippua

Meillä suosituimmat tuoksut näistä deovoiteista ovat appelsiinin kukka, eucalyptus-lime, hajusteeton ja pelargonia. Omat suosikkini ovat kuitenkin teepuu ja sitruuna-teepuu. Pidän itse vahvemmista tuoksuista. Miedoimmista tuoksuista pitäville suosittelen appelsiininkukkaa, laventelia tai hajusteetonta.

Deovoiteita on saatavilla vegaanisena ja mehiläisvahapohjaisina. Näistä yleisin meille esitetty kysymys on; Miten nuo eroavat toisistaan ja kumpi toimii paremmin? Eroa näissä on ainoastaan koostumuksessa. En omassa käytössä ole huomannut toimivuuden eli hien hajun poissa pitämiseen mitään eroa näiden kahden välillä. Käytän tuota vegaanista talvella, jolloin sen koostumus pysyy helpommin kiinteänä ja sen voi ottaa myös mukaan. Vegaanista ei voi oikein kuljetella kesällä mukana, se sulaa auringossa. Onneksi deovoide ei kuitenkaan mene pilalle, jos se pääsee sulamaan, sen voi laittaa jääkaappiin jähmettymään. Jos se on päässyt sulamaan nestemäiseksi, niin jääkaapissa olon aikana sitä kannattaa muutaman kerran sekoitella lusikalla. Muuten jähmettyessä mantelivaha valuu pohjalle ja öljyt jäävät pintaan. Kesällä taas käytän tuota mehiläisvahapohjaista deovoidetta, joka pysyy kesähelteilläkin kiinteänä.

Kaurilan saunalta on myös tulossa uutuuksia. Tuote sinällään vanha tuttu, mutta vegaanisia dödöjä saa jatkossa täyttöpakkauksissa. Säästetään luontoa vähemmillä pakkausmateriaaleilla ja nämä myös tulevat edullisemmiksi. Kuorma saapuu meille todennäköisesti huomenna (1.8.) ja lisätään nämä heti myyntiin kuorman saavuttua. Hinta meillä näille on 19,90€. Täyttöpussin koko on 90ml eli melkein 2 purkkia.

Kaurilan sauna vegaaninen deovoide täyttöpussi rosmariini

Tässä vielä suora linkki noihin Kaurilan saunan tuotteisiin.

 

Seuraa meitä myös somessa, niin et jää tulevista postauksista paitsi!

 

Julkinen Facebook-sivumme

Instagram-tilimme

Pinterest


Jaa tämä blogi← Edellinen postaus Seuraava postaus →


0 kommenttia

Jätä kommentti

Tarkistamme viestit ennen julkaisua.