Suolasaippuasta apua moneen vaivaan

Suolasaippuasta apua moneen vaivaan

Carita cosmetiikka suolasaippua

Edit: Valmistajan nimi on muuttunut. Uusi nimi on Catteco. Löydät nämä tuotteet verkkokaupastamme uudella nimellä, mutta vanhoilla loistavilla resepteillä!

Carita cosmetiikan suolasaippuat ovat siitä mahtava tuote, että ne sopivat kaikille ihotyypeille. On sinulla sitten, kuiva tai herkkä iho tai kärsit aknesta, psorista tai atooppisesta ihosta. Voi suolasaippuasta olla sinulle apua ihon hoidossa. Suolasaippua on myös oiva apu hienhajun neutraloimiseen.

Saippuoiden teho perustuu Himalajan ruususuolaan. Ruususuola on lähes 250 miljoonaa vuotta vanhaa, erittäin mineraalipitoista suolaa, joka poikkeaa täysin tavallisesta merisuolasta. Ruususuola sisältää yli 80 erilaista alkuainetta ja mineraalia. Himalajan ruususuolaa louhitaan Himalajan vuoriston juurelta. Ruususuola on syntynyt mannerlaattojen törmäysten seurauksena. Ennen törmäystä laattojen välissä sijaitsi saasteeton alkumeri. Noihin aikoihin ei ollut vielä teollistumisen aiheuttamia saasteita ja päästöjä. Laattojen väliin jäänyt alkumeri haihtui auringon vaikutuksesta vähitellen ja jäljelle jäänyt suola jäi puristuksiin Himalajan vuoriston alaosiin. Paineen ja puristuksen seurauksena luonnonsuola kristallisoitui ja saavutti lopulta hienon, lumihiutaletta muistuttavan kiteisen rakenteen.

Carita cosmetiikan saippuat ovat koostumukseltaan kovia, joten ne kestävät käytössä pitkään. Näissä saippuoissa on puolet himalajan ruususuolaa ja puolet hoitavia laadukkaita öljyjä, kuten kookosöljy, risiiniöljy ja oliiviöljy. Saippuat sisältävät myös saippuasta riippuen hoitavia savia, aloe veraa, turvetta, aktiivihiiltä, kuolleenmeren mutaa sekä tervaa. Saippuat ovat myös kotimaisia ja vegaanisia.

Himalajan ruususuola puhdistaa ja desinfioi ihoa kevyesti. Samalla se sitoo ihoon kosteutta ja sen mineraalit ravitsevat ja parantavat ihon yleistä hyvinvointia. Suolarakeet myös kuorivat hellästi ihoasi.

Suolasaippua on oiva apu akneihon hoitoon. Se desinfioi ja poistaa epäpuhtauksia iholta. Sen kerrotaan myös pienentävän ihohuokosia. Suolasaippuat ovat aika karkeita, joten suosittelen hieromaan saippuaa ensin käsiin ja vasta sen jälkeen kasvoille.

Kuivan ihon hoidossa suola toimii oivana kosteuttajana. Suola sitoo itseensä runsaasti kosteutta ja kuljettaa sen ihollesi. Voit myös tehostaa vaikutusta esimerkiksi saunan lämmössä. Anna suolan hetken aikaa vaikuttaa iholla ennenkuin huuhtelet sen pois. Monet ovat myös kertoneet saaneensa avun atooppisen ihon ja psorin hoitoon suolasaippuan avulla. Suola kirvelee rikkonaisella iholla, joten aloita käyttö varoen.

Suolasaippua on myös erinomainen hikikainaloiden taltuttaja. Ruususuolan luontainen desinfioimiskyky neutralisoi kainaloiden haitallisia bakteereja. Juuri nuo bakteerit ovat ne, jotka saavat hienhajun aikaiseksi. Kokeile pesemällä kainalot suolasaippualla aina ennen deodorantin laittoa, niin hetken aikaa suolasaippuaa käytettyäsi huomaat eron.

SULJsillä on myös kuoriva vaikutus. Suolasaippuan käytön jälkeen iho tuntuu erityisen puhtaalta ja silkkisen pehmeältä.

Carita cosmetiikan suolasaippuoita on 10 erilaista. Alla lyhyet kuvaukset kaikista näistä:

 

Kuolleenmeren muta

Ylivoimainen ainesosa tässä suolasaippuassa on kuolleenmeren muta, joka syväpuhdistaa ja desinfioi ihoa, ravitsee ihoa mineraaleilla, parantaa ihon verenkiertoa ja lieventää erilaisia iho-oireita sekä kirkastaa ihoa. Sisältää lisäksi hoitavaa kaoliinisavea. Soveltuu myös herkälle iholle kuten akneiholle. Tuoksuina eteeriset tuoksut: Rosmariini ja sitruunaruoho sekä minttu.

Laventeli

Himalajan ruususuola puhdistaa ja desinfioi ihoasi. Laadukkaat öljyt puolestaan hoitavat ihoasi saaden sen tuntumaan silkkisen pehmeältä. Sisältää lisäksi hoitavaa valkosavea. Laventeli suolasaippuan tuoksu on kiehtova yhdistelmä aitoja eteerisiä öljyjä: Laventeliöljyä ja makeaa appelsiinia sekä myrttiä.

Vihreä tee

Tämän suolasaippuan erityisen voimaannuttava aineosa on vihreä ranskalainen Argiletz-savi, joka imee ja poistaa epäpuhtauksia iholta, virkistää pintaverenkiertoa ja saa ihon hehkumaan. Sisältää myös vihreää teetä. Tuoksuina eteeriset tuoksut: Anis, kanelinlehti ja cajeput sekä minttu.

Hedelmätarha

Tämä suolasaippua sisältää aitoa Aloe Veraa, jota on perinteisesti käytetty erilaisten iho-ongelmien hoitoon. Aloe Veraa käytetään ihoa pehmentävänä, kosteuttavana ja rauhoittavana ainesosana, joka lievittää erilaisia ihon oireita. Tuoksuna virvoittavan raikas sitruksinen yhdistelmä aidoista eteerisistä öljyistä: Litsea, lime ja sitruuna sekä greippi.

Tervasuola

Tämä suolasaippua sisältää aitoa suomalaista hautatervaa, joka on valmistettu yksinomaan männynkannoista. Tervaa on pitkään ja perinteisesti käytetty hoitokeinona erityisesti ihonhoidossa erilaisia iho-ongelmia vastaan. Tämä suolasaippua saa luonnollisesti värinsä ja täyteläisen tervaisen tuoksunsa aidosta suomalaisesta hautatervasta.

Ruususuola

Himalajan ruususuola puhdistaa ja desinfioi ihoasi. Laadukkaat öljyt puolestaan hoitavat ihoasi saaden sen tuntumaan silkkisen pehmeältä. Ruususuolasaippuan tuoksuna aito eteerinen ruusuöljy.

Turve aktiivihiili

Ylivertaisia ainesosia tässä suolasaippuassa ovat suomalainen kallioturve ja hienoksi jauhettu aktiivihiili. Turve ja aktiivihiili imevät tehokkaasti epäpuhtauksia ja haitallisia aineita iholta samalla edistäen ihon kimmoisuutta, kosteutta ja pehmeyttä. Turve ja aktiivihiili myös vilkastuttavat pintaverenkiertoa ja ihon aineenvaihduntaa sekä lievittävät erilaisia ihon ongelmia. Tuoksuina aidot metsäiset eteeriset öljyt: Mänty, kuusi, kataja ja rosmariini sekä minttu.

Viileä minttu

Tuoksuina eteeriset tuoksut: minttu ja sitruuna sekä teepuu. Himalajan ruususuola puhdistaa ja desinfioi ihoa ja laadukkaat öljyt hoitavat ihoa saaden sen tuntumaan pehmeältä. Raikkaan mintun tuoksuinen suolasaippua virkistää ja piristää.

Naturel

Täysin tuoksuton ja väritön, joskin ruususuola värjää tämän suolasaippuan heleän vaaleanpunaiseksi. Sopii erinomaisesti henkilöille, jotka eivät voi käyttää tuoksuja tai joiden iho on erityisen herkkä.

Herkkis

Herkän ihon ylellinen saippuapala (tuoksuton)

Sisältää oliiviöljyä, kookosöljyä, risiiniöljyä, hamppuöljyä, luomusheavoita ja kauraöljyä. Sisältää myös Himalajan ruususuolaa, joka on liuenneessa muodossa tässä saippuassa, joten tässä saippuapalassa on suolan ihoa hoitavat hyödyt ilman suolakiteitä. 

Soveltuu erittäin hyvin henkilöille, joiden iho on erityisen herkkä, ohut tai ärtynyt ja tuoksuttomana saippuana se soveltuu myös tuoksuyliherkille. Käytössä Herkkis muodostaa kermaisen, hoitavan ja ylellisen vaahdon, joka pesee todella hellävaraisesti. Hoitavana saippuana soveltuu myös hiusten ja hiuspohjan pesuun erityisesti kuiville hiuksille ja hiuspohjalle. Herkkis sopii hyvin myös perheen pienokaisille.

 

Päätän tämän postauksen Carita cosmetiikan sloganiin: Kokeile ja iho sen tuntee! Suolasaippuat löydät täältä.

 

Oletko sinä jo kokeillut suolasaippuoita? Kerro kommenttiosiossa millä tavalla sinä olet hyötynyt suolasaippuan käytöstä.

 

 

Seuraa meitä myös somessa, niin et jää tulevista postauksista paitsi!

 

Julkinen Facebook-sivumme

Instagram-tilimme

Takaisin blogiin

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennenkuin ne julkaistaan.