BLOGI — kasvovoide

Mihin kaikkeen Laventelin eteeristä öljyä voi käyttää?

Kirjoittanut Tiia Suhonen

Mihin kaikkeen Laventelin eteeristä öljyä voi käyttää?
Laventeli on yksi suosituimmista ja rakastetuimmista eteerisista öljyistä. Se on loistava öljy aromaterapian aloittelijoille tai vaikkapa DIY kosmetiikan valmistajille. Se on myös todella suosittu eteeristen öljyjen harrastajien keskuudessa. Vaikka se onkin tunnettu kukkaisesta, nurmimaisesta aromistaan ​​ja rentouttavista eduistaan, tällä öljyllä on tarjottavanaan myös paljon enemmän! Katsotaanpa mitä kaikkea tällä öljyllä on meille tarjota!

Lue lisää →