Biopark Cosmetics Bentsoe eteerinen öljy (Benzoin Resin) 10ml, vegaaninen tuote

Biopark Cosmetics Bentsoe eteerinen öljy (Benzoin Resin) 10ml, vegaaninen tuote

  • €9,03


Bentsoen eteerinen öljy valmistetaan uuttamalla bentsoiinihartsia liuottimella (elintarvikelaatuinen liuotin). Öljyn väri on kullanruskea ja siinä on makea, lämmin ja vaniljamainen tuoksu. Bentsoen eteeristä öljyä käytetään hajuvesissä tuoksuna sekä tuoksukomponenttien kiinnitysaineena. Bentsoen eteeristä öljyä voidaan käyttää hengitysoireiden helpottamiseen, yskään ja nuhaan. Öljyä voidaan käyttää myös haavojen hoidossa, akneen, ihottumaan, psoriasikseen, reumaan, niveltulehdukseen, arpiin,  hermostuneisuuteen, jännitykseen, stressiin, lihaskipuihin ja ihottumiin. Se myös vilkastuttaa verenkiertoa ja näin ollen lämmittää.

Benzoe-puu on peräisin Javasta, Sumatrasta ja Thaimaasta, ja se kasvaa 8 metrin korkuiseksi. Puun runkoon tehdään syviä viiltoja, joista harmahtava värimahla erittyy. Kun hartsimassasta tulee kovaa ja haurasta, se kerätään kuoresta. Bentsoe, joka tunnetaan myös nimellä kumi Benjamin, on yksi suitsukkeen klassisista ainesosista. Muinaisissa sivilisaatioissa sitä käytettiin savunpoistoon.

Sopii sekoitettavaksi seuraavien tuoksujen kanssa: Bergamotti, Korianteri, Frankinsensi, Kataja, Laventeli, Sitruuna, Mirhami, Appelsiini, Pomeranssi, Ruusu ja Santelipuu.

koko: 10ml

Alkuperämaa Intia

Inci: Styrax Benzoe

Eteerinen öljy tulee aina laimentaa suoraan iholle käytettäessä. Silmiin joutumista on varottava. Eteerisiä öljyjä ei suositella raskauden eikä vakavan sairauden aikana käytettäväksi. Lasten sekä vanhusten hoidossa on noudatettava erityistä varovaisuutta. Eteerisiä öljyjä ei tule käyttää sisäisesti. Säilytys mielellään viileässä, suojassa auringonvalolta.


Saattaisit pitää myös näistä