Biopark Cosmetics Frankinsensi eteerinen öljy 10ml, vegaaninen tuote

Biopark Cosmetics Frankinsensi eteerinen öljy (Frankincense) 10ml, vegaaninen tuote

  • €20,57


Frankinsensi eteerinen öljy valmistetaan Frankinsensi puun pihkaa höyrytislaamalla.  Leikkaamalla puun kuorta syntyy tahmea, tuoksuva hartsi, josta valmistetaan tämä öljy. Sen väri on vaaleankeltainen ja tuoksu on puumainen ja mausteinen. Frankinsensiöljy on erittäin arvostettu hajusteteollisuudessa ja aromaterapiassa. Frankinsensi öljyn terapeuttisiin ominaisuuksiin kuuluu mieltä rauhoittava vaikutus. Se lievittää stressiä, vahvistaa keskittymiskykyä sekä nostattaa mielialaa. Öljyä on käytetty myös yskän hoitoon sekä nivel- ja lihaskipuihin. Samalla kun sillä on myös ihoa virkistävä, tasapainottava ja parantava vaikutus.

Frankinsensipuu on alunperin lähtöisin Omanista ja Lähi-idästä. Frankinsensiä käytettiin jo Antiikin aikana Kiinassa, Intiassa sekä lännen katolisessa kirkossa. Frankinsensi öljy oli myös yksi itämaan tietäjien kolmesta lahjasta Jeesus-lapselle. Frankinsensi öljyä käytetään myös suitsukkeena. Sen savua pidetään pyhyyden ja rukouksen symbolina. Muinaiset egyptiläiset käyttivät Frankincenseä myös uhrilahjana Jumalille sekä nuorentavina kasvonaamioina.

Sopii sekoitettavaksi seuraavien tuoksujen kanssa: Basilika, Bergamotti, Kardemumma, Setripuu, Kamomilla, Kaneli, Myskisalvia, Korianteri, Palsamipelargoni ja Inkivääri.

koko 10ml

Alkuperämaa Egypti

Inci: Boswellia Frereana

Eteerinen öljy tulee aina laimentaa suoraan iholle käytettäessä. Silmiin joutumista on varottava. Eteerisiä öljyjä ei suositella raskauden eikä vakavan sairauden aikana käytettäväksi. Lasten sekä vanhusten hoidossa on noudatettava erityistä varovaisuutta. Eteerisiä öljyjä ei tule käyttää sisäisesti. Säilytys mielellään viileässä, suojassa auringonvalolta.


Saattaisit pitää myös näistä